In “Shazam! Fury of the Gods” van New Line Cinema wordt het verhaal vervolgd van de tiener Billy Batson, die door het uitspreken van het magische woord SHAZAM! verandert in zijn alter ego, de volwassen superheld Shazam. Nu ze de krachten van de goden bezitten, is het voor Billy Batson en de andere kinderen uit het pleeggezin best lastig om tegelijkertijd gewone tieners en volwassen superhelden te zijn. Maar dan komen de Dochters van Atlas naar de aarde, drie oude goden die de van hen gestolen magie terug willen en uit zijn op wraak. Billy – ofwel Shazam – en zijn familie zullen moeten vechten voor hun superkrachten, hun levens en het voortbestaan van hun wereld.
Een charmante dief en een bende avonturiers wagen zich aan een spectaculaire overval om een verloren relikwie te stelen. Maar als ze de verkeerde mensen tegen zich in het harnas jagen, loopt alles gigantisch uit de hand. Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves brengt de veelzijdige wereld en de speelsheid van de legendarische roleplaying game naar het witte doek in een spannend avontuur vol actie en humor.
Na een verschrikkelijke crash op een onbekende planeet doet piloot Mills er alles aan om terug naar zijn thuiswereld te geraken. Zijn oorspronkelijke missie: wetenschappers en hun familie terug naar huis brengen. Slechts 1 heeft de crash overleefd: een kind dat echter een andere taal spreekt. 15km ligt er tussen de crashsite en de terugkeer raket. Samen moeten ze tot het uiterste om daar te geraken op een vijandige planeet: de aarde ... 65 miljoen jaar geleden.